Links

Zonnerock
Eetcafé de Zonnebloem organiseert samen met Stichting Zonnerock het eerste weekend van oktober het rockfestival Zonnerock. Het laatste buitenfestival van het jaar. Rock de zomer uit. Kijk voor meer info op de website:
www.zonnerock.nl


Buurtvereniging Klein Dochteren
Buurtvereniging Klein Dochteren telt 380 leden, en dan is een beste prestatie met een inwoner aantal van 294 (in 2009). Als enige horecagelegenheid in Klein Dochteren kunnen wij daar natuurlijk niet bij ontbreken. Voor meer info over deze gezellige vereniging:
www.bv-kleindochteren.nl


V.V. Klein Dochteren
Achter eetcafé de Zonnebloem bevinden zich de voetbalvelden van v.v. Klein Dochteren. Als sponsor en buurman van deze vereniging dragen wij hen een warm hart toe. Kijk voor meer info over de vereniging op:
www.kleindochteren.nl


Dochterens Tentfeest
Het eerste weekend van juli Klein Dochteren in het teken van het jaarlijkse Dochterens Tentfeest. Wat begonnen is als een buurtfeest is nu uitgegroeid tot een feest voor jong en oud in de gemeente Lochem. Meer info? Kijk eens op de website:
www.dochterenstentfeest.nl


Tetske: Fikst ‘t

Tetske: Fikst ’t uit Lochem kun je inschakelen voor marketing, social media, support en events. Voor ons heeft ze ook de website gefikst inclusief teksten en coordinatie. Nieuwsgierig?
www.tetske.nl


Rouweler Installatietechniek
Ook wij zijn begaan met het milieu! Vooral in onze prachtige bosrijke omgeving. Wij hebben Rouweler Installatietechniek uit Zelhem zonnepanelen laten installeren. Doormiddel van zonne-energie hebben wij in ons eetcafé electriciteit. Als we minder elektra gebruiken dan de zon heeft opgebracht, leveren wij zelfs terug aan het net! 
www.rouweler-installatietechniek.nl